Meedenksessie buitendienststelling station Zwolle


NS en ProRail nodigen het platform uit voor een meedenksessie over de vier weken durende buitendienststelling van station Zwolle in de zomer van 2012.

Om van station Zwolle een nog hoogwaardiger en reizigersvriendelijker OV-knooppunt te maken, wordt op dit moment in het stationsgebied veel werk verzet. Het vele werk dat hiervoor nodig is, komt op een aantal punten samen in één grote buitendienststelling van het spoor in de zomer van 2012. Van 14 juli tot 12 augustus 2012 zal station Zwolle volledig buiten dienst zijn. Momenteel werken NS en ProRail aan een alternatief vervoersplan voor deze periode. Op 1 november informeren wij u over de plannen, de consequenties en de onderzochte alternatieven.

Mocht u als reiziger een mening of mogelijk idee hebben om te komen tot een zo goed mogelijk alternatief vervoersplan tijdens de buitendienststelling van station Zwolle in de zomer van 2012, laat het ons dan weten! U kunt het contactformulier invullen of een e-mail sturen naar ovplatform@mobycon.nl

De bijeenkomst zal plaatsvinden op dinsdag 1 november in Zwolle.